Novice

 • Tudi Krkina sodelavka navdih bodočim inženirkam

  Judita Zupančič, Krkina sodelavka, samostojna analitičarka v oddelku Raztapljanje trdnih oblik se je uvrstila med deset finalistk Inženirk leta. Iskreno ji čestitamo!

 • Milijon dobrih dejanj za srečo

  V Krki uspehov ne merimo le skozi denar. V ospredje postavljamo trajnostne vrednote, kot so nesebična pomoč, spoštovanje in sočutje, ter si hkrati prizadevamo, da jih v največji meri delimo z okoljem. S svojim dobrodelnim delovanjem želimo vplivati na družbo, jo narediti bolj čutečo, dojemljivo za sprejemanje drugačnih, razumevanje starejših in dobrobit vseh živih bitij.

 • Krki znova dve prestižni nagradi Ljubljanske borze

  Krka je že četrtič zapored prejela nagrado najboljša delnica prve kotacije in tretjič zapored nagrado za najboljše odnose z vlagatelji med vsemi podjetji, ki kotirajo na Ljubljanski borzi.

 • V Krki zaupamo v moč sodelovanja in solidarnosti

  V Krki smo danes že desetič zapored podelili priznanje Krkin prostovoljec leta. Za leto 2021 ga prejme Uroš Pribošek, sodelavec iz Razvoja in proizvodnje učinkovin z oskrbo. Že tradicionalno smo se ob tej priložnosti zahvalili tudi letošnjim krvodajalcem jubilantom 145 krkašicam in krkašem, ki so kri darovali že od 10- do 80-krat. V osmih letih smo samo v okviru Krkinega tedna humanosti in prostovoljstva darovali 933 litrov krvi. Zaposleni to tudi sicer počnemo zgledno, saj povprečno dvakrat na leto daruje kri več kot 1000 krkašev, vsako leto pa se darovalcem pridružijo številni, ki to življenjsko pomembno tekočino darujejo prvič. Krvodajalstvo tako ostaja pomemben del Krkine tradicije.

 • V Krki z inovativnostjo do uspešnega poslovanja

   

  Inovirati, ustvarjati, sodelovati in izboljševati. To so ključni poudarki dejavnosti, ki jo krkaši že vrsto let poznamo pod imenom množična inovativna dejavnost. V Krki je že od začetka prisotno zavedanje, da so v podjetju, ki želi izboljševati svojo konkurenčnost, inovacije vseh vrst nujnost. Ustvarjalnost spodbujamo v vseh delovnih procesih na vseh ravneh delovanja, kar se kaže v učinkovitem poslovanju. Najbolj dejavnim sodelavcem in poslovnim enotam na področju množične inovativna dejavnosti smo se tudi letos zahvalili za njihove predloge.