Informacijska tehnologija

Na področju informacijske tehnologije sodelujemo pri razvoju, uvajanju in zagotavljanju delovanja informacijskih sistemov, ki podpirajo poslovne, proizvodne in infrastrukturne procese v podjetju.

Z26SI-zaposlitev-podrocja-dela-informacijska-tehnologija-Krka-zaposlitev-it-c1640x920-M21

Na področju informacijske infrastrukture in telekomunikacij vzdržujemo programsko in strojno opremo ter skrbimo za strežniške sisteme, omrežja, baze podatkov, varovanje podatkov in pomoč uporabnikom. Zagotavljamo visoko razpoložljivost in informacijsko varnost uvedenih informacijskih rešitev.

Pri informacijski podpori poslovnim procesom z najnovejšo tehnologijo nadgrajujemo in optimiziramo obstoječe sisteme. S tem zagotavljamo nemoteno delovanje razvoja, proizvodnje, kontrole kakovosti in ostalih poslovnih procesov.

V PROIZVODNJO FARMACEVTSKIH IZDELKOV VPELJUJEMO VISOKOTEHNOLOŠKE REŠITVE 4.0.

V proizvodnem procesu najpogosteje uporabljamo procese avtomatizacije, digitalizacije in umetne inteligence, robote, »big data« za analize odločanja in optimizacijo procesov ter predvidevanje prihodnjih dogodkov. 

Spoznajte delo na področju informacijske tehnologije iz zgodb krkašic in krkašev

SIMON PAVLIN

SIMON PAVLIN


Ekipa Informacijske tehnologije smo velika mednarodna družina, ki odlično sodeluje. Krka nam omogoča, da se izobražujemo, tako nadgrajujemo znanje na svojem delovnem področju in se spoznavamo z različnimi vidiki dela, ki prispevajo tudi k osebnemu razvoju.

VEČ
SREČKO ZUPANČIČ

SREČKO ZUPANČIČ


S sodelovanjem v projektnih timih sem spoznal področja marketinga, prodaje in proizvodnje. Krka mi je omogočila, da sem vse svoje znanje in izkušnje še nadgradil.

VEČ

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

Zakaj delati v Krki?

Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja, učenja in odgovornega dela.

Več

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

Več

Vrhunska tehnologija

Kakovost, varnost in učinkovitost naših zdravil zagotavljamo z uporabo najsodobnejše tehnologije.

Več