Partnerji v znanosti

Vrhunski strokovnjaki so ključ do razvoja, zato podpiramo projekte, ki izobraževalnim in znanstvenim ustanovam omogočajo napredek.

KRKINE NAGRADE

TR25SI-trajnostni-razvoj-druzbena-odgovornost-partnerji-v-znanosti-Krka-krkine-nagrade-D-c800x385

Od nekdaj se zavedamo, da stremljenje k znanju, nenehno učenje in raziskovanje prinašajo napredek. Zato mlade raziskovalce k razvojno-raziskovalnemu delu že več kot 50 let spodbujamo s Krkinimi nagradami.

Ponosni smo na raziskovalne dosežke več kot 3100 nagrajencev. Z naklonjenostjo spremljamo njihov strokovni in karierni razvoj ter hkrati vrata odpiramo novim zamislim, ki se porajajo v šolskih ali fakultetnih laboratorijih.

Znanost povezuje
50+
let Krkinih nagrad
3100+
nagrajencev
300+
nagrajencev krkašev

Kako izbrati temo in opredeliti raziskovalni problem? Odgovore najdete v Svetovalnici na spletni strani Krkinih nagrad, kjer vam vse korake za pripravo odlične raziskovalne naloge odkrivajo Krkini strokovnjaki. Pregovorna radovednost pa naj vas pripelje tudi na Instagram profil @krkinenagrade.

Banner-KN_web_II

PODPORA ZNANSTVENIM SPOZNANJEM

TR23SI-trajnostni-razvoj-druzbena-odgovornost-partnerji-v-znanosti-Krka-donacija-gimnazija-novo-mesto-D-c800x380

Vrhunski strokovnjaki so ključ razvoja, zato podpiramo projekte, ki izobraževalnim in znanstvenim ustanovam omogočajo izboljšanje infrastrukture, štipendije, nadstandardno delo z učenci, raziskovalno delo ter udeležbo na domačih in mednarodnih tekmovanjih.

Osnovnim in srednjim šolam pomagamo pri prenovi prostorov za pouk kemije in tako prispevamo k temu, da poteka v okolju, ki je za dijake, profesorje in laborante bolj varno in prijetno. Zavedamo se pomena usmerjanja mladih v naravoslovne vede in raziskovanje, del katerega je tudi eksperimentalno delo. V Krki smo prepoznali tudi potencial zaposlenih in študentov Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani ter s svojo finančno donacijo omogočili še večjo možnost njihovega nadaljnjega razvoja.

Smo tudi podporniki Slovenske znanstvene fundacije, Centralne medicinske knjižnice in Zveze za tehnično kulturo Slovenije in Štipendijskega sklada dr. Janeza Drnovška.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

POSTANITE KRKIN ZNANSTVENIK

Pridružite se nam v naših laboratorijih, kjer razvijamo nove farmacevtske oblike in učinkovine.

Več

PODPORA ZDRAVSTVENIM USTANOVAM

Dostopno zdravljenje je temelj naše družbene odgovornosti.

Več

PROSTOVOLJSTVO

Prostovoljstvo je postalo neločljiv del naše organizacijske kulture.

Več