Proizvajamo visokokakovostna inovativna generična zdravila na recept, izdelke brez recepta in veterinarske izdelke. Ponudbo dopolnjujemo z zdraviliško-turističnimi storitvami Term Krka.

Najpomembnejši del naše ponudbe so generična zdravila na recept, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami.

Več kot 80 % prodaje ustvarimo z zdravili na recept

      izdelki brez recepta,8.8
veterinarski izdelki,6.2
zdravila na recept,82.7
zdraviliško-turistične storitve,2.3
    

Več kot 80 % prodaje ustvarimo z zdravili na recept

FARMACEVTSKI IZDELKI ZA NAJBOLJ RAZŠIRJENE BOLEZNI SODOBNEGA ČASA

Napredek sodobne družbe vključuje potrebo po vsem dostopnih zdravilih in zdravljenju, zato so ključni del naše ponudbe zdravila na recept, ki lajšajo najpogostejše bolezni sodobnega časa. Najpomembnejša so zdravila za bolezni srca in žilja, bolezni osrednjega živčevja ter bolezni prebavil in presnove, sledijo jim izdelki brez recepta in veterinarski izdelki.

V razvoj zdravil uvajamo nove in izpopolnjene pristope in metode. To nam omogoča, da razvijamo zdravila v kompleksnih farmacevtskih oblikah in jih trgom ponudimo prvi. Zaradi inovativnih postopkov so naši izdelki najsodobnejši, ustrezajo najvišjim standardom kakovosti in so cenovno dostopni.

Na tujih trgih prodamo več kot 90 % izdelkov

      Slovenija,6.2
Jugovzhodna Evropa,14.3
Vzhodna Evropa,32.3
Srednja Evropa,24.1
Zahodna Evropa,19.2
Čezmorska tržišča,3.9
    

Na tujih trgih prodamo več kot 90 % izdelkov

V regiji Slovenija, na domačem trgu, smo vodilni farmacevtski proizvajalec.

V regiji Srednja Evropa je vodilni ključni trg Poljska, sledijo ključni trgi Češka, Madžarska in Slovaška ter ostali trgi Litva, Latvija in Estonija.

V regiji Vzhodna Evropa je največji ključni trg Ruska federacija, sledi ključni trg Ukrajina in ostali trgi Uzbekistan, Kazahstan, Belorusija, Moldavija, Mongolija, Azerbajdžan, Gruzija, Armenija, Kirgizistan, Tadžikistan in Turkmenistan.

V regiji Jugovzhodna Evropa je največji ključni trg Romunija, sledi ključni trg Hrvaška in ostali trgi Srbija, Bolgarija, Severna Makedonija, Bosna in Hercegovina, Kosovo, Albanija, Črna gora in najnovejši Grčija.

V regiji Zahodna Evropa je največji trg Nemčija. Sledijo Skandinavija, Španija, Italija, Francija, Portugalska, Združeno kraljestvo, Beneluks, Irska in Avstrija.

V regiji Čezmorska tržišča so Krkini izdelki na voljo na Srednjem Vzhodu v Iranu, Iraku, Savdski Arabiji, Združenih arabskih emiratih, Jemnu in Libanonu. Na Daljnem vzhodu na Kitajskem, v Vietnamu, Maleziji, Singapurju, Hongkongu in na Filipinih. V Afriki pa v Južnoafriški republiki, Gani, Libiji in Sudanu. Poleg tega pa še v nekaterih državah Srednje Amerike.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

IZDELKI

S kakovostnimi izdelki omogočamo varno in učinkovito zdravljenje.

VEČ

NAŠI DOSEŽKI

Rezultat naše razvojno usmerjene miselnosti so številne inovativne rešitve in dosežki.

Več

ZNANOST IN TEHNOLOGIJA

Zaupanje v Krkina zdravila se začne v naših razvojnih laboratorijih in proizvodnih obratih.

Več