Študente in študentke, ki dosegate nadpovprečne uspehe na različnih področjih, ste ambiciozni, motivirani za študij in delo ter radovedni, vabimo, da se nam pridružite.

Pripravljaš raziskovalno nalogo? Če je tvoj odgovor ja, potem je naslednje sporočilo prav zate: izšel je razpis za 54. Krkine nagrade in z njim vabilo vsem vam, mladim raziskovalcem, da predstavite rezultate svojega raziskovalnega dela.

Banner-KN_web_II

18.3.2019 Karierni dan 129_c1640x920

Štipendije podeljujemo študentom, ki ste željni znanja, kažete talente in sposobnosti na različnih področjih, izstopate s svojimi uspehi, ste motivirani za delo v našem podjetju, naši dejavnosti pa ustreza tudi vaša študijska usmeritev. Razpisujemo jih predvsem za naravoslovne smeri (farmacija, kemija, veterina, biotehnologija), vendar jih podeljujemo tudi izjemnim študentom drugih smeri (računalništvo, informatika, elektrotehnika, strojništvo, ekonomija).

Štipendiste že med študijem povežemo s Krko. Sistematično spremljamo vaše delo in napredek ter vam omogočamo kar najboljši stik s podjetjem in pridobivanje izkušenj.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

Prijave, ki naj vsebujejo življenjepis in motivacijsko pismo, sprejemamo na stipendija@krka.biz ali na Krka, d. d., Novo mesto, Kadrovski sektor, Izobraževanje in razvoj kadrov, Šmarješka cesta 6, 8501 Novo mesto.

krkine-nagrade_c1640x920

S Krkinimi nagradami že več kot 50 let spodbujamo odličnost pri raziskovalnem delu ter sodelovanje z izobraževalnimi in raziskovalnimi ustanovami.

Sklad Krkinih nagrad dijake in študente spodbuja k ustvarjalnemu in raziskovalnemu delu. S svojo zaključno ali raziskovalno nalogo se lahko prijavite na razpis, ki ga na spletnih straneh Krkinih nagrad objavimo vsako leto.

Vas zanima več?

Banner-KN_web_II

Priprava monostne tudije pred zaetkom razvoja nove uinkovine_Timsko delo RRU_c1640x920 (1)

Študentom že med študijem omogočimo, da pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov spoznavate podjetje in pridobivate dragocene delovne izkušnje na različnih področjih.

Vas zanima študentsko delo?

Obiščite Krkino karierno spletno stran, kjer lahko najdete razpise za študentsko delo ali se vpišete v bazo kandidatov.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

Področja dela

V Krki iščemo različne strokovnjake. Postanite del zavzete ekipe.

Več

Znanost in tehnologija

Zaupanje v Krkina zdravila se začne v naših razvojnih laboratorijih in proizvodnih obratih.

Več

Trajnostni razvoj

Uspešni smo šele takrat, ko naš uspeh pozitivno vpliva tudi na naravno in družbeno okolje.

Več