Smo mednarodna farmacevtska poslovna skupina, ki jo poleg matične družbe sestavljajo odvisne družbe in predstavništva v več kot 45 državah zunaj Slovenije, kjer dela 45 % vseh zaposlenih v skupini Krka.

94 % prodaje dosegamo na mednarodnem trgu. Naše izdelke lahko najdete na policah lekarn v več kot 70 državah po vsem svetu – od Lizbone do Vladivostoka, od Nordkapa do Rta dobrega upanja.

Obsežna lastna poslovna mreža
45+
odvisnih družb in predstavništev
45 %
zaposlenih v tujini
94 %
prodaje na mednarodnem trgu

Krkina poslovna mreža

Kliknite državo na zemljevidu ali izberite državo s spustnega seznama.

ZANESLJIVA DOBAVA IZDELKOV NA TRGE

Zaupanje v Krkine farmacevtske izdelke se začne v naših laboratorijih in proizvodnih obratih, kjer vsak dan nastajajo. Proizvodnja v Sloveniji in odvisnih družbah v Ruski federaciji, na Poljskem, Hrvaškem in Nemčiji ter dolgoročno najetih zmogljivostih za proizvodnjo Krkinih farmacevtskih izdelkov na Kitajskem poteka po visokih evropskih standardih.

Obvladujemo vse faze življenjskega cikla izdelkov, da se lažje in učinkoviteje prilagodimo vsem zahtevnim razmeram na posameznih trgih. Z digitalizacijo ter visoko avtomatiziranim in računalniško vodenim konceptom proizvodnje konstantno zagotavljamo visoko raven kakovosti, z nenehnimi procesnimi izboljšavami in učinkovito distribucijo pa hitro in zanesljivo dobavo izdelkov na trge in s tem globalno dostopnost.

LASTNA MARKETINŠKO-PRODAJNA MREŽA

Imamo znanje, smo delavni, ustvarjalni, inovativni in iznajdljivi. V prihodnost stopamo z jasno strategijo in popolnim nadzorom nad vsemi poslovnimi procesi od razvoja in proizvodnje do trženja in prodaje. Sodelujemo z zdravniki, farmacevti in drugimi strokovnjaki v zdravstvu. Več tisoč Krkinih strokovnih sodelavcev jim je ves čas na voljo z informacijami o naših zdravilih in izdelkih. Seznanjamo jih z najnovejšimi strokovnimi in objektivnimi informacijami ter možnostmi zdravljenja z našimi zdravili in izdelki. To pa je tudi ustrezna podlaga za njihove odločitve pri iskanju najboljših možnosti zdravljenja v korist bolnikov.

ON16SI-mednarodna-prisotnost-Krka-prodajnica-e1650614051659_c1640x920

BOLNIKOM ZAGOTAVLJAMO DOSTOP DO ZDRAVIL PO VSEM SVETU 

Uvrščamo se med vodilne ponudnike generičnih zdravil na trgih zahodne, vzhodne, srednje in jugovzhodne Evrope, vse bolj pa smo prisotni tudi na čezmorskih trgih – predvsem na Srednjem in Daljnem vzhodu, v Afriki, Srednji Ameriki in na Kitajskem.

Sloveniji smo prvi med vsemi ponudniki generičnih zdravil. Vsako peto prodano zdravilo je Krkino.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

O NAS

Utrjujemo položaj enega od vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v svetu.

VEČ

IZDELKI

S kakovostnimi izdelki omogočamo varno in učinkovito zdravljenje.

VEČ

ZNANOST IN TEHNOLOGIJA

Zaupanje v Krkina zdravila se začne v naših razvojnih laboratorijih in proizvodnih obratih.

VEČ