Marketing

V Marketingu in razvejani marketinško-prodajni mreži v Sloveniji in tujini pripravljamo in izvajamo marketinške aktivnosti, ki pripomorejo k uveljavljanju Krkinih blagovnih znamk.

Z34SI-zaposlitev-podrocja-dela-marketing-Krka-zaposlitev-marketing-c1640x920_M21-new

S pripravo globalnih celostnih podob, sporočil, materialov in orodij zagotavljamo, da so naše blagovne znamke na trgih enotno prepoznavne. Zdravstvenim strokovnjakom ponujamo najnovejše in objektivne informacije o naših zdravilih na recept in možnostih zdravljenja z njimi. Laično javnost pa obveščamo o svojih izdelkih brez recepta in jo ozaveščamo o pomenu zdravja in skrbi zanj.

Tržimo več kot 1100 lastnih blagovnih znamk.

Spoznajte delo na področju marketinga iz zgodb krkašic in krkašev

JASNA MEŠKO OBRETAN

JASNA MEŠKO OBRETAN


Vodja blagovnih znamk mora razumeti trg, ga raziskati, načrtovati strategijo razvoja blagovne znamke, pripraviti taktiko promocije, da jo na trgih lahko prilagodijo in uresničujejo.

VEČ
ALEŠ KAUČIČ

ALEŠ KAUČIČ


Sem (centralni) vodja marketinga za področje, odgovoren za delovanje marketinške ekipe na posameznih trgih. Všeč mi je, da je delo odgovorno in dinamično, res pa zahteva proaktivno, samostojno in ambiciozno osebo, ki je sposobna delati timsko, voditi ljudi in jih motivirati.

VEČ

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

Zakaj delati v Krki?

Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja, učenja in odgovornega dela.

Več

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

Več

Izdelki

S kakovostnimi izdelki omogočamo varno in učinkovito zdravljenje.

VEČ