Marketing

V Marketingu vodimo in usklajujemo marketinške aktivnosti za zdravila na recept, izdelke brez recepta in veterinarske izdelke v Sloveniji in tujini in s tem prispevamo k doseganju prodajnih ciljev.

Z34SI-zaposlitev-podrocja-dela-marketing-Krka-zaposlitev-marketing-c1640x920_M21

Te cilje dosegamo z lansiranjem novih izdelkov ter strokovno in marketinško podporo izdelkom, ki jih že tržimo. Skrbimo za pripravo promocijskega gradiva, usmerjamo in spremljamo izvajanje marketinških aktivnosti na trgih, izobražujemo marketinški kader in organiziramo marketinško mrežo na trgih.

Za uspešno uveljavljanje Krkine strategije in prenos dobrih praks na trge skrbi skoraj 70 internih trenerjev v marketinško-prodajni mreži.

S KRKINIMI ZDRAVILI SE VSAK DAN ZDRAVI VEČ KOT 50 MILIJONOV LJUDI.

Najpomembnejši del naše ponudbe so generična zdravila na recept, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami.

Spoznajte delo na področju marketinga iz zgodb krkašic in krkašev

JASNA MEŠKO OBRETAN

JASNA MEŠKO OBRETAN


V pogovoru s kadrovsko službo tik pred diplomo mi je kadrovica predstavila delo vodje blagovnih znamk. Takoj sem se navdušila: »To je to!« Ko se danes ozrem nazaj, sem hvaležna, da mi je bilo zaupano delovno mesto, na katerem skrbim, da se blagovne znamke, za katere sem odgovorna, razvijajo v pravo smer.

VEČ
ALEŠ KAUČIČ

ALEŠ KAUČIČ


V svoji karieri sem obiskal že veliko držav, številnih od njih verjetno v zasebnem življenju ne bi nikoli videl. Smo ekipa pozitivnih in nasmejanih ljudi, ki kljub vsakodnevnim izzivom vedno najdemo spodbudno besedo drug za drugega.

VEČ

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

Zakaj delati v Krki?

Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja, učenja in odgovornega dela.

Več

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

Več

Izdelki

S kakovostnimi izdelki omogočamo varno in učinkovito zdravljenje.

VEČ