Jasna Meško Obretan

vodja ključnih blagovnih znamk, Produktni marketing, Farmacevtika

Z85SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-marketing-jasna-mesko-obretan-c1640x920-M21

S Krko sem začela sodelovati že med študijem, saj sem bila Krkina štipendistka. V pogovoru s kadrovsko službo tik pred diplomo mi je kadrovnica predstavila delo vodje blagovnih znamk. Takoj sem se navdušila: »To je to!«

Pogodbo o zaposlitvi sem podpisala 14 dni kasneje in začela kot pripravnica. Ko sem danes ozrem nazaj, sem hvaležna, da mi je bila zaupana ta vloga. Skrbim, da se blagovne znamke, za katere sem odgovorna, razvijajo v pravo smer. Delo je izredno dinamično – od spremljanja stroke, priprave promocijskih vsebin do analize prodajnih rezultatov.

Sledi priprava strategij in taktik za doseganje prodajnih ciljev. Še danes, po 10-letni karieri, se s kakšno nalogo srečam prvič, saj se v marketingu ves čas prilagajamo hitro spreminjajočemu se okolju. Sodelujem z več kot 20 trgi. Moj dan je pester, imam veliko videokonferenčnih klicev, pogosto sem na službenih poteh, kjer strategije in taktike prevedemo z globalne ravni na lokalno po načelu misli globalno, deluj lokalno. Delo vodje blagovnih znamk je prepleteno z drugimi oddelki v Marketingu in tudi zunaj njega. Smo velik, a ciljno usmerjen tim, v katerem se pogosto krešejo mnenja in ideje. Ko sem naredila pripravniški izpit, mi je namestnica direktorice Marketinga zaželela, naj vsak dan z veseljem pridem v službo. Ponosna sem, da lahko rečem, da se je to uresničilo.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE MARKETINGA

Z marketinškimi aktivnostmi prispevamo k doseganju prodajnih ciljev.

VEČ

MEDNARODNA PRISOTNOST

Naši izdelki so na voljo v 70 državah, naša prodajna mreža pa deluje v več kot 40 državah.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ