Prodaja

Prodaja je eno od ključnih področij delovanja podjetja. Medtem ko strokovni sodelavci v Marketingu spodbujajo povpraševanje po Krkinih izdelkih na različnih trgih, zaposleni v prodaji skrbimo za doseganje prodajnih ciljev.

Z46SI-zaposlitev-podrocje-dela-prodaja-Krka-prodaja-c1640x920-M21

Zagotavljamo največjo možno in s tržnim povpraševanjem skladno prodajo in distribucijo izdelkov. Sprejemamo naročila in jih obdelujemo, obiskujemo kupce, sklepamo dogovore in pogodbena razmerja ter zagotavljamo zadostne zaloge izdelkov, namenjenih za prodajo. Odgovorni smo za prodajni proces in skrbništvo nad plačilom obveznosti kupcev. Na slovenskem trgu skrbimo tudi za odnose s strokovno javnostjo.

94 % PRODAJE DOSEGAMO NA MEDNARODNEM TRGU.

Z izdelki smo prisotni na več kot 70 trgih, ki smo jih razdelili v 6 prodajnih regij. V Regiji Slovenija, na domačem trgu, smo vodilni farmacevtski proizvajalec. Vsako peto prodano zdravilo je Krkino.

Spoznajte delo na področju prodaje iz zgodb krkašic in krkašev

ERIKA NADLUČNIK

ERIKA NADLUČNIK


Karierno pot v Krki sem začela pred desetimi leti, ko sem prevzela vodenje prodajne pisarne Poljska. Po prvi zaposlitvi v start-up podjetju se mi je ob prihodu v Krko odprl povsem nov svet.

VEČ
DAVID ZUPANČIČ

DAVID ZUPANČIČ


Pri razvoju kariere v Krki sem pridobil novo znanje in izkušnje, z ekipo sodelavcev doma in v tujini pa smo razvili visoko stopnjo zaupanja in sodelovanja. Kot vodja v prodaji se vsak dan soočam z izzivi trga, za katere lahko v Krkinem dinamičnem poslovnem okolju vedno najdem ustrezne rešitve.

VEČ

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

Zakaj delati v Krki?

Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja, učenja in odgovornega dela.

Več

Prosta delovna mesta

Trenutno razpisana delovna mesta.

Več

Mednarodna prisotnost

Naši izdelki so na voljo širom po svetu.

Več