Erika Nadlučnik

vodja prodaje veterinarskih izdelkov na poljskem trgu

Z91SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-prodaja-erika-nadlucnik-c1640x920

Karierno pot v Krki sem začela pred desetimi leti, ko sem prevzela vodenje prodajne pisarne Poljska. Po prvi zaposlitvi v start-up podjetju se mi je ob prihodu v Krko odprl povsem nov svet. Poljska je Krkin drugi največji ključni trg, zato je poslovanje izredno strukturirano, poljski farmacevtski trg pa razvit, dinamičen, cenovno občutljiv in zahteven.

Krka podpira učenje tujih jezikov, zato sem sprejela izziv in se naučila poljščine. Že več kot osem let s poljskimi kupci komuniciram izključno v poljskem jeziku, kar pripomore k boljšim poslovnim odnosom.

Krka mi je že na začetku omogočila delo v odvisnem podjetju Krka-Polska, kjer sem dve leti in pol razvijala tržišče za veterinarske izdelke. Veterina je zanimivo področje, na katerem je bilo v zadnjih letih velikih sprememb. Delovanje na tako velikem tržišču v času strukturnih sprememb, ki vplivajo na vsa področja – stroko, distribucijo (organiziranost trga), komercialno politiko – je bila neprecenljiva izkušnja. Delo v tujini omogoča podrobno razumevanje prodajnega in poprodajnega procesa ter olajša razumevanje potreb vseh deležnikov. Na tako dinamičnem trgu so ključnega pomena iznajdljivost, sposobnost prilagajanja ter ciljna usmerjenost. Vse te vrline je mogoče zaradi vsakodnevnega stika s trgom izdatno razviti.

Če ste dinamična in ciljno usmerjena oseba, ki jo izzivi na mednarodnih trgih motivirajo, je delo v prodaji prava izbira za vas.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE PRODAJE

94 % izdelkov prodamo na tujih trgih.

VEČ

MEDNARODNA PRISOTNOST

Naši izdelki so na voljo v 70 državah, naša prodajna mreža pa deluje v več kot 40 državah.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ