Urška Fabjan

vodja delovne enote, Pakiranje, Proizvodnja zdravil

Z93SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-proizvodnja-urska-fabjan-c1640x920-M21

Po zaključku srednje poklicne šole kemijske smeri sem se zaposlila v Krki kot perica operaterka na polnjenju infuzijskih raztopin. Moji vzorniki so bile sodelavke in sodelavci v obratu, saj so imeli ogromno znanja. Skupaj z mentorico sva se trudili, da bi čim prej osvojila dovolj znanja za samostojno delo. Naučila sem se natančnosti in discipline. Delali smo v duhu medsebojnega spoštovanja in gradili dobre odnose, ki še kako vplivajo na dobre rezultate.

Ob delu sem še isto leto nadaljevala šolanje za kemijsko tehnico. Po štirih letih zaposlitve sem napredovala na delovno mesto tehnice na čiščenju in pregledu ampul. Kmalu pa sem dobila priložnost v novozgrajenem obratu Notol, kjer sem začela delati v pakirnici.

Krka zna ceniti trud, uspeh in dobre rezultate. Ko so mi predlagali nadaljevanje izobraževanja, sem izkoristila študijske ugodnosti, kar me je dodatno motiviralo tako pri opravljanju dela kot dokončanju študija. Pri delu sem najbolj ponosna na to, da sem lahko kot vodja delovne enote Pakiranje sodelovala pri zagonu obrata Notol 2.

Če bi se v Krki zaposlila danes, bi želela ponovno prehoditi isto pot. Spoznala sem lahko delo na različnih delovnih mestih ter pridobila znanje in številne izkušnje, ki jih danes s pridom uporabljam. Vedno sem bila ponosna in vesela, da sem lahko del Krke.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE PROIZVODNJE

Zaposleni v proizvodnji skrbijo za ponovljivo izdelavo zdravila s pripadajočo dokumentacijo.

VEČ

IZDELKI

S kakovostnimi izdelki omogočamo varno in učinkovito zdravljenje.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ