Sodelujemo z zdravniki, farmacevti in zdravstvenimi delavci po vsem svetu. Tukaj smo, da vam ponudimo svoje izdelke za najpogostejše bolezni ter znanje in strokovne nasvete. Največje prednosti naših zdravil so njihova kakovost, varnost in dokazana klinična učinkovitost. Svoja zdravila sami razvijamo, testiramo, proizvajamo in distribuiramo ter bolnikom po svetu omogočamo dostop do enakovrednega zdravljenja. Smo zanesljiv evropski partner.

Klinično preizkušeno

KLINIČNO PREIZKUŠENO


Smo eno redkih generičnih podjetij, ki poleg raziskav za pridobitev dovoljenj za promet z zdravili podpira raznovrstne klinične raziskave tudi potem, ko je izdelek že na trgu. S tem vam omogočamo objektivno vrednotenje učinkovitosti in varnosti zdravil ter celosten vpogled v zdravljenje, da bi bila vaša obravnava bolnikov čim boljša.

Več
Znanost in tehnologija

ZNANOST IN TEHNOLOGIJA


Zaupanje v Krkina zdravila se začne v naših razvojnih laboratorijih in proizvodnih obratih. Ker je za vaše bolnike dobro samo najboljše, je kakovost pri nas vrednota, za katero skrbimo na vsakem koraku in za katero smo odgovorni vsi krkaši. Vaši odzivi potrjujejo, da so naši izdelki in storitve po vsem svetu prepoznavni prav po najvišjih standardih kakovosti.

Več
KAKOVOST

KAKOVOST


Kakovost je naša vrednota, ki ji sledimo vsi zaposleni.

Več
V SKRBI ZA ZDRAVJE

V SKRBI ZA ZDRAVJE


Pripravili smo koristne vsebine, ki vam bodo olajšale delo in komunikacijo z bolniki. Poljudne članke lahko posredujete bolnikom, da bodo svoje bolezni čim bolje razumeli.

Več

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

O nas

Utrjujemo položaj enega vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v svetu.

Več

Mednarodna prisotnost

Naši izdelki so na voljo širom po svetu.

Več

Družbena odgovornost

Podpiramo projekte, povezane z zdravjem in s kakovostjo življenja.

Več