Zdravila na recept

Ste na straneh s splošno vsebino. Za dostop do obsežnejših strokovnih informacij se morate .

Izdelki

 1. Alventa kapsule (venlafaksin)

  Zdravilo Alventa se uporablja za zdravljenje odraslih bolnikov z depresijo. Uporablja se tudi za zdravljenje odraslih bolnikov z naslednjimi anksioznimi motnjami: generalizirano anksiozno motnjo, socialno anksiozno motnjo (strah ali izogibanje družabnim situacijam) in panično motnjo (napadi panike).
  https://www.krkadeplink.si/
 2. Asentra tablete (sertralin)

  Zdravilo Asentra se uporablja za zdravljenje depresije in preprečevanje ponovnega pojava depresije (pri odraslih), socialne anksiozne motnje (pri odraslih), potravmatske stresne motnje (PTSM) (pri odraslih), panične motnje (pri odraslih), obsesivno-kompulzivne motnje (OKM) (pri odraslih, otrocih in mladostnikih, starih od 6 do 17 let).
  https://www.krkadeplink.si/
 3. Dulsevia trde gastrorezistentne kapsule, 30 mg, 60 mg (duloksetin)

  Zdravilo Dulsevia vsebuje zdravilno učinkovino duloksetin, ki zviša nivo serotonina in noradrenalina v živčnem sistemu. Dulsevia se pri odraslih se uporablja za zdravljenje: depresije, generalizirane anksiozne motnje (kroničen občutek tesnobe ali nervoznosti) in bolečine pri diabetični nevropatiji.
  https://www.krkadeplink.si/
 4. Dulsevia trde gastrorezistentne kapsule, 90 mg (duloksetin)

  Zdravilo Dulsevia vsebuje učinkovino duloksetin. Zdravilo zviša nivo serotonina in noradrenalina v živčnem sistemu. Uporablja se pri odraslih za zdravljenje depresije in generalizirane anksiozne motnje (kroničen občutek tesnobe ali nervoznosti).
  https://www.krkadeplink.si/
 5. Ecytara tablete (escitalopram)

    Zdravilo Ecytara uporabljamo za zdravljenje depresije (epizode velike depresije) in nekatere anksiozne motnje (na primer panične motnje z agorafobijo ali brez nje, socialne anksiozne motnje (socialne fobije) in obsesivno-kompulzivne motnje).
  https://www.krkadeplink.si/
 6. Mirzaten tablete (mirtazapin)

   Zdravilo Mirzaten spada v skupino zdravil, ki jih imenujemo antidepresivi. Uporabljamo ga za zdravljenje depresije.  
  https://www.krkadeplink.si/
 7. Pregabalin Krka trde kapsule (pregabalin)

  Zdravilo Pregabalin Krka sodi med zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje epilepsije, nevropatske bolečine in generalizirane anksiozne motnje pri odraslih.

Opisi zdravil in izdelkov so namenjeni seznanjanju z njihovimi značilnostmi, niso pa prodajni katalog.

Besedilo obravnava zdravilo, ki se sme izdajati le na zdravniški recept. O primernosti zdravila za uporabo pri posameznem bolniku lahko presoja le zdravnik. Dodatne informacije dobite pri svojem zdravniku ali farmacevtu.

Prijava neželenih učinkov
Če želite prijaviti neželene učinke, nam pošljite izpolnjeni obrazec za prijavo neželenih učinkov.