Novice

 • Krkina donacija za nova igrala na Osnovni šoli Ljuba Šercerja

  Krka, d. d., Novo mesto je donirala 5.000 EUR za zamenjavo igral na Osnovni šoli Ljuba Šercerja v Kočevju, kjer se izobražujejo otroci s posebnimi potrebami z lažjo, zmerno in težjo motnjo v duševnem razvoju. 

 • Krka med donatorji sredstev za nakup kombija društvu Sonček

  PVD Sever Dolenjska in Bela krajina in tovarna zdravil Krka donirala sredstva za nakup kombija Sončku – Društvu za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine

 • V Krki kljub posebnim okoliščinam razglasili Krkine mlade talente 2019

  V Krki smo glede na okoliščine, v katerih smo se znašli vsled epidemije COVID-19, zaradi varnosti in zaščite pred možnostjo okužbe 14. srečanje s Krkinimi sponzoriranci letos pripravili v virtualni obliki. Kljub spremenjenim razmeram smo tudi letos izbrali tri izjemne mlade posameznike, uspešne na športnem in kulturnem področju in jim podelili priznanje Krkin talent leta 2019. 

 • 50. svetovni dan Zemlje

  Letos praznujemo že 50. svetovni dan Zemlje. Vse od leta 1970 je dan Zemlje globalni dan, pri katerem sodeluje več kot milijarda ljudi v 192 državah.Namen dogodkov, ki se odvijajo na različnih koncih sveta, je opozoriti, kako pomembno je, da varujemo naš planet.

 • Krka je oddelku za pediatrijo Splošne bolnišnice Novo mesto donirala nov ultrazvočni aparat

  Krka, d. d., Novo mesto je oddelku za pediatrijo Splošne bolnišnice Novo mesto donirala nov sodoben ultrazvočni aparat v vrednosti 100.000 EUR, namenjen diagnostičnim preiskavam različnih organskih sistemov telesa.