Novice

 • Nova pošiljka zdravil za Ukrajino

  Novo mesto, 24. marec 2022 – V Krki smo se nemudoma odzvali na humanitarni poziv Slovenske karitas za pomoč Ukrajini in že drugič donirali zdravila v vrednosti 100.000 EUR.

 • S Krko v Planico 443 nasmejanih otrok

  Novo mesto, 25. marec 2022 – Včeraj se je na letalnici bratov Gorišek začel planiški praznik, ki bo trajal do nedelje. Prvi trening pod planiško velikanko je potekal pred 13 000 ljubitelji skokov. Krka, ki je ekskluzivna pokroviteljica Planice 2022, je včeraj omogočila ogled priprav na veliki finale 443-im otrokom iz petih osnovnih šol s prilagojenim programom ter štirih podružničnih šol in njihovim spremljevalcem iz okolice Novega mesta. Preden so se otroci odpravili v dolino pod Poncami, so jih krkaši za popotnico opremili s Krkinimi zimskimi kapami, na prizorišču pa so poskrbeli tudi za malico.

 • Krkina humanitarna pomoč Ukrajini

  Novo mesto, 3. marec 2022 ̶ Tovarna zdravil Krka, d. d., Novo mesto je v imenu skupine Krka Slovenski karitas za Ukrajino donirala zdravila v vrednosti 100.000 EUR.

 • Krkina donacija za nova igrala na Osnovni šoli Ljuba Šercerja

  Krka, d. d., Novo mesto je donirala 5.000 EUR za zamenjavo igral na Osnovni šoli Ljuba Šercerja v Kočevju, kjer se izobražujejo otroci s posebnimi potrebami z lažjo, zmerno in težjo motnjo v duševnem razvoju. 

 • Krka med donatorji sredstev za nakup kombija društvu Sonček

  PVD Sever Dolenjska in Bela krajina in tovarna zdravil Krka donirala sredstva za nakup kombija Sončku – Društvu za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine