David Zupančič

namestnik direktorja, Regija Jugovzhodna Evropa, Prodaja

Z90SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-prodaja-david-zupancic-c1640x920-M21

Ste dinamična, motivirana, komunikativna oseba in si želite uspešne kariere, pri tem pa prispevati svoje ideje k poslovnim rezultatom mednarodno in razvojno usmerjenega podjetja? Delovno mesto v prodaji zahteva človeka, ki rad sprejema izzive in je ciljno usmerjen.

Po izobrazbi sem ekonomist. Svojo karierno pot sem začel leta 2002 v Prodaji. V tem času sem z vztrajnostjo pri delu in ob podpori podjetja prehodil pot od samostojnega komercialnega strokovnega sodelavca za makedonski trg, vodje prodaje in direktorja odvisne družbe v Bolgariji do namestnika direktorja v Regiji Jugovzhodna Evropa.

Pri razvoju kariere v Krki sem pridobil novo znanje in izkušnje, z ekipo sodelavcev doma in v tujini pa smo razvili visoko stopnjo zaupanja in sodelovanja. Kot vodja podjetja v tujini sem se vsak dan soočal s tržnimi izzivi, za katere v Krkinem dinamičnem poslovnem okolju vedno najdemo ustrezne rešitve. Pri delu mi pomagata pozitivna naravnanost in ciljna usmerjenost. Občutek, da pomembno prispevam k rezultatom podjetja, je zame velika motivacija. Upam, da boste takšno zadovoljstvo ob razvoju kariere v Krki občutili tudi vi.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE PRODAJE

Z marketinškimi aktivnostmi prispevamo k doseganju prodajnih ciljev.

VEČ

MEDNARODNA PRISOTNOST

Naši izdelki so na voljo v 70 državah, naša prodajna mreža pa deluje v več kot 40 državah.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ