Manca Arbajter

vodja, Operativna nabava

Z88SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-oskrbna-veriga-manca-arbajter-c1640x920-M21

Po študiju na Biotehniški fakulteti sem se leta 2007 v Krki zaposlila kot nabavna skrbnica v Službi nabave. Najprej sem naročala različne materiale za laboratorije, kasneje pa za kozmetiko in farmacijo. Sledilo je delo s pogodbenimi partnerji, ki mi je še razširilo vpogled v nabavne postopke.

Moja karierna pot se je nato nadaljevala, najprej sem postala koordinatorica Oddelka za nabavo pomožnega materiala, nato vodja Oddelka za nabavo učinkovin, potem pa sem postala vodja Operativne nabave, kjer sem zaposlena še danes.

Že od začetka zaposlitve se udeležujem različnih oblik izobraževanja v Krki, med drugim tudi Krkine šole vodenja in štiritedenskega izobraževanja vodenja in nabave v izobraževalnem centru na Bledu. Vse to mi omogoča širši pogled na poslovanje in delo z ljudmi.

Na svoji poklicni poti sodelujem z različnimi ljudmi – tako v podjetju kot po vsem svetu, in se trudim ohranjati dober odnos in ugled Krke. Pri delu me vodi prepričanje, da za vsako stvar obstaja rešitev, pot do nje je včasih lažja, včasih težja, vendar obstaja. Volja in želja po nenehnem izpopolnjevanju, uspešno opravljene naloge ter dobri odnosi so osnova za vsakodnevno spopadanje z različnimi nalogami ter ohranjanje pozitivnega vzdušja v delovni skupini.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE OSKRBNE VERIGE

Skrbimo za pravočasno in stroškovno učinkovito zagotavljanje zadostnih količin kakovostnih izdelkov.

VEČ

KAKOVOST V VSEH KORAKIH

Nastajanje zdravil obvladujemo v vseh fazah njihovega življenjskega cikla.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ