Simon Erri Pantar

vodja projekta, Inženiring in tehnične storitve

Z83SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-inzeniring-simon-erri-pantar-c1640x920-M21

Po izobrazbi sem diplomirani inženir elektrotehnike, končal pa sem tudi magistrski študij na Fakulteti za organizacijske študije. Delovno pot sem začel kot tehnolog v Službi za meroslovje, kjer sem se ukvarjal z uvajanjem novih postopkov kalibracij na področju mase.

Karierna pot me je nato vodila v Krkino odvisno podjetje v Ruski federaciji, kjer sem bil šest let in pol vodja tehnične službe. Delo v tujini je svojevrsten izziv, saj se srečaš s popolnoma novim okoljem in jezikom, vendar ti odpre tudi nove, širše poglede in da neprecenljive življenjske in delovne izkušnje.

Širina mojega delovnega področja mi je dala veliko različnega znanja, kar mi omogoča boljše poznavanje poslovnih in delovnih procesov. Zdaj sem vodja projektov. Delo je izredno dinamično in raznoliko, zahteva pa predvsem dobre organizacijske sposobnosti. K uspešnejšemu izvajanju naložbenih projektov od snovanja, načrtovanja in projektiranja do izvedbe bistveno pripomorejo dobri odnosi in izvrsten tim, s katerim sodelujem.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

INŽENIRING IN TEHNIČNE STORITVE

Sodobno tehnološko proizvodnjo zagotavljamo doma in po svetu.

VEČ

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Uspešni smo šele takrat, ko naš uspeh pozitivno vpliva tudi na naravno in družbeno okolje.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ