Simon Pavlin

vodja področja, Informacijska tehnologija

Z80SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-informacijska-tehnologija-simon-pavlin-c1640x920-M21

Moja karierna pot v Krki je precej barvita. Začel sem jo v Marketingu, kjer sem sodeloval pri implementaciji CRM-sistema doma in v tujini, nakar sem se po šestih letih pridružil ekipi v Informacijski tehnologiji.

Moje delo je pretežno povezano z vpeljevanjem novih rešitev na IT-infrastrukturi v Krkinih podjetjih in predstavništvih v tujini in z nadgradnjo vpeljanih rešitev. Pri tem sodelujem z vsemi oddelki IT-infrastrukture, zato so ključni elementi za uspešnost dobro poznavanje in razumevanje področja dela ter sodelovanje s sodelavci.

Krka je fleksibilno in dinamično podjetje. Prav takšno je delo, ki ga opravljam. Delati v Informacijski tehnologiji je zame prijeten izziv tudi zato, ker se pri svojih opravilih srečujem z vpeljevanjem in uporabo najnaprednejše tehnologije. IT-sodelavci v Krki smo velika mednarodna družina, ki odlično sodeluje.

Krka vsem zaposlenim omogoča, da se izobražujemo. Tako nadgrajujemo znanje na svojem področju, na izobraževanjih pa se spoznavamo tudi z različnimi vsebinami, ki prispevajo k osebnemu razvoju in nam koristijo tudi v zasebnem življenju.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE

Skrbimo za brezhibno delovanje informacijskih sistemov, ki podpirajo poslovne procese v podjetju.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ

ZNANOST IN TEHNOLOGIJA

Zaupanje v Krkina zdravila se začne v naših razvojnih laboratorijih in proizvodnih obratih.

VEČ