Igor Novak

namestnik direktorja, Krkina odvisna družba v Španiji

Z79SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-ekonomika-Igor-Novak-c1640x920-M21

Vas privlačita širina in dinamičnost mednarodnega okolja? KReativna KAriera v Krkini razvejani mednarodni mreži prinaša izkušnje in karierne priložnosti, ki so neprecenljive.

Pred osmimi leti sem zgrabil priložnost in se pridružil mlademu, ambicioznemu in prožnem kolektivu, ki zagotavlja podporo Krkinim podjetjem in predstavništvom v tujini. V trenutku me je prevzela kompleksnost Krkine mednarodne poslovne mreže. Že prvi dan sem bil vključen v kulturno in poslovno povsem različna okolja.

Pri delu v mednarodnem okolju noben dan ne mine enako. En dan zaključujemo postopke za ustanovitev in delovanje novega hčerinskega podjetja, hkrati po trgih iščemo rešitve za optimizacijo procesov in izboljšanje dobičkonosnosti mreže, že naslednjič smo vključeni v oblikovanje bodoče strategije skupine Krka.

Vse to zahteva veliko delovno angažiranost, timsko delo, prilagodljivost in tudi pripravljenost potovati. Prinaša pa neprecenljive izkušnje in priložnost za rast, saj iščeš vedno nove, inovativne rešitve, sodeluješ v timih strokovnjakov z vseh področij in se imaš priložnost učiti od sodelavcev in vodij, ki vedno znova dosegajo odmevne uspehe in redno presegajo pretekle dosežke.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

PODROČJE KORPORATIVNE EKONOMIKE

Z marketinškimi aktivnostmi prispevamo k doseganju prodajnih ciljev.

VEČ

MEDNARODNA PRISOTNOST

Naši izdelki so na voljo v 70 državah, naša prodajna mreža pa deluje v več kot 40 državah.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ