Praznik kulture z avtorskimi projekti

Slovenskemu kulturnemu prazniku se že več let posvečamo s posebnimi dogodki na predvečer kulturnega praznika.

KRKINA INDUSTRIJSKA ARHITEKTURA SKOZI ČAS

KRKINA INDUSTRIJSKA ARHITEKTURA SKOZI ČAS


Na ogled smo postavili fotografije Krkinih proizvodnih, upravnih, razvojnih, logističnih in turističnih zgradb, ki ne predstavljajo zgolj industrijskih in poslovnih delovnih prostorov, ampak tvorijo tudi okolje, v katerem podjetje gradi svojo korporativno identiteto, ustvarja sebi lastno organizacijsko kulturo, razvija in proizvaja svojo bogato paleto izdelkov in storitev, raste in se povezuje s svetom.

Več
LEPOTA JE V OČEH OPAZOVALCA

LEPOTA JE V OČEH OPAZOVALCA


Razstavili smo fotografije, s katerimi so krkašice in krkaši sodelovali na mednarodnih natečajih za koledar skupine Krka. V objektiv ujeti motivi pokrajin pripovedujejo uspešno zgodbo povezovanja njihove ustvarjalnosti.

Več
KRISTALI ZDRAVILNIH UČINKOVIN

KRISTALI ZDRAVILNIH UČINKOVIN


Slovenskemu kulturnemu prazniku smo se poklonili tudi z razstavo posnetkov kristalov zdravilnih učinkovin, na katerih smo prikazali mikroskopske povečave Krkinih zdravil. Taki posnetki v Krki nastajajo vsak dan, saj našim raziskovalcem pomagajo dobiti informacije, ki omogočajo razvoj in proizvodnjo kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil.

Več
BALETNO USTVARJANJE

BALETNO USTVARJANJE


V spomin na bogato umetniško pot zakoncev Mlakar smo v Krki v sodelovanju z Društvom baletnih umetnikov Slovenije v bližini njunega doma postavili štiri razstavne panoje, na katerih smo skozi fotografijo in besedo predstavili njuno umetniško ustvarjanje in življenje.

Več

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

KRKINI KLUBI IN DRUŠTVA

Ponosni smo, da Krkino ime nosi kar 17 športnih in kulturnih klubov in društev.

Več

ZAVEZANI KULTURI

Podpiramo umetniške projekte, saj želimo kulturo čim bolj približati ljudem.

Več

PARTNERJI V ZNANOSTI

Podpiramo projekte, ki omogočajo napredek v izobraževanju in znanosti.

Več