Srbija

Kmalu po ustanovitvi podjetja Krka je bilo v Beogradu registrirano tudi predstavništvo. V takratni Jugoslaviji je Krka spadala med tri vodilne proizvajalce zdravil v državi in močno predstavništvo je pomembno prispevalo k njenemu razvoju. Po letih sprememb ob prelomu tisočletja je bilo leta 2009 namesto predstavništva ustanovljeno podjetje KRKA-FARMA Beograd in Krka je v Srbiji ponovno začela rasti. Najprej z majhnimi koraki, potem z vse večjimi.

Smo v obdobju intenzivne rasti, zorenja in širjenja tako ponudbe izdelkov kot oddelkov. V naši promociji so najpomembnejša zdravila za srce in ožilje, ne zaostajajo pa tudi zdravila za bolezni prebavil in osrednjega živčevja ter lajšanje bolečin. Naš oddelek za marketing poleg zdravil na recept trži tudi izdelke brez recepta in veterinarske izdelke. V podjetju KRKA-FARMA Beograd poleg marketinga, prodaje, regulative in računovodstva deluje še oddelek za klinične raziskave.

Vse to Krko uvršča med pet vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v Srbiji. Verjamemo, da imamo še veliko prostora za rast in razvoj. In verjamemo, da smo z ekipo strokovnih sodelavcev, vodij in vseh ostalih zaposlenih na dobri poti, da to dosežemo.

KRKA-FARMA DOO BEOGRAD

Jurija Gagarina 26/V/II
11070 Belgrade