Slovenija

Družinski laboratorij iz Novega mesta v Sloveniji se je v sedmih desetletjih razvil v eno od vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij na svetu. V Sloveniji zaposlujemo skoraj 6300 ljudi, v celotni skupini Krka pa več kot 12.500. Zavzetost, predanost delu in vizionarstvo številnih generacij sta Krko ponesla na 70 trgov po vsem svetu. Naš sedež je v Sloveniji, kjer nastajajo tudi strateške usmeritve.

Že desetletja se uvrščamo v vrh najuglednejših slovenskih podjetij. Smo eno od največjih in najbolj uspešnih podjetij in spadamo med največje slovenske izvoznike. Z zdravili oskrbujemo več kot četrtino slovenskega trga. Zavedamo se svoje odgovornosti pri zdravljenju bolnikov. Njihove potrebe skrbno spremljamo in v dialogu z zdravstveno stroko iščemo nove poti ne le pri zagotavljanju kakovostnih, varnih in učinkovitih izdelkov, ampak tudi pri diagnostiki in splošni ozaveščenosti bolnikov.

Večina izdelkov skupine Krka je proizvedena na osrednji lokaciji v Novem mestu, poteka pa še v obratih v Šentjerneju, Krškem in Ljutomeru. Ostali poslovni procesi potekajo v Novem mestu in Ljubljani. Nenehne naložbe nam omogočajo širitev razvojnih, proizvodnih in drugih poslovnih zmogljivosti.

Del skupine Krka je tudi odvisna družba Terme Krka, ki jo sestavljajo poslovne enote v Šmarjeških Toplicah, Dolenjskih Toplicah, na Otočcu in v Strunjanu z bogato zdraviliško-turistično ponudbo.

Ljubljana

Dunajska cesta 65
1000 Ljubljana

TERME KRKA, d.o.o., Novo mesto

Novi trg 1
8000 Novo mesto