Romunija

Leta 1995 smo v Romuniji ustanovili predstavništvo, leta 2009 pa smo ga preoblikovali v odvisno podjetje, da bi lahko bolje promovirali Krkine blagovne znamke ter dosegali dobre rezultate in rast tržnega deleža.

Izkoriščamo moč naše ekipe na terenu in preudarnost vodstva ter utrjujemo Krkin položaj na romunskem trgu. Povečujemo zaupanje v Krkine izdelke iz ključnih terapevtskih skupin. Naša konkurenčna prednost na trgu z več kot 300 farmacevtskimi podjetji je tudi dejstvo, da smo eno od redkih generičnih podjetij z lastnimi kliničnimi raziskavami.

Osredotočamo se predvsem na zdravila na recept, ponujamo pa tudi zdravila brez recepta in veterinarske izdelke. Več kot polovico prodaje predstavljajo izdelki za zdravljenje bolezni srca in ožilja. Sledijo zdravila za zdravljenje bolezni prebavil in osrednjega živčevja, analgetiki in ostali izdelki. Smo eno od redkih podjetij s tako pestro ponudbo zdravil za zdravljenje hipertenzije, ki predstavljajo kar 26 % celotne prodaje. Konec leta 2020 smo bili drugo največje generično podjetje glede na količino prodaje na romunskem trgu.

V prihodnost zremo z optimizmom ter z mislimi na bolnike in preprečevanje bolezni. Osredotočeni smo na našo misijo, ki je omogočiti ljudem zdravo in boljše življenje.

KRKA ROMANIA S.R.L.

Splaiul Independentei 319, 10th Floor, 6th District
060032 Bucharest