Madžarska

Krka je na Madžarskem prisotna od leta 1992, ko smo v Budimpešti odprli predstavništvo. Od leta 2006 tam deluje Krkino odvisno podjetje.

Z zdravili za zdravljenje srčno-žilnih bolezni, steroidi, antibiotiki in protivirusnimi zdravili smo prisotni že od leta 1985. Leta 2004 smo ponudbo povečali, od takrat naprej pa vsako leto lansiramo nove, inovativne izdelke. Z ustanovitvijo odvisnega podjetja smo postali eden od ključnih igralcev, saj se uvrščamo med pet največjih proizvajalcev generičnih farmacevtskih izdelkov v državi.

Na madžarskem trgu je na voljo več kot 100 Krkinih blagovnih znamk. Vsako leto prodamo več kot 15 milijonov škatlic zdravil. Osredotočamo se predvsem na izdelke za zdravljenje srčno-žilnih bolezni, bolezni osrednjega živčevja in prebavil, bogata pa je tudi ponudna naših antibiotikov ter uroloških in onkoloških zdravil.

S svojimi zdravili brez recepta uspešno konkuriramo drugim izdelkom na trgu. Najbolj se prodajajo Bilobil, Herbion, Septolete Extra, Flebaven, Analgesin Dolo, Dassergo, Nolpaza Control in SeptaNazal.

Ponudbo veterinarskih izdelkov, v kateri so izdelki za ljubiteljske in rejne živali, nameravamo v prihodnjih letih povečati.

V prizadevanjih za dolgoročen partnerski odnos bolnikom omogočamo individualen pristop k zdravljenju z našimi edinstvenimi farmacevtskimi rešitvami.

KRKA Magyarország Kft.

Dunavirág utca 2-6.
3. torony
6. emelet
1138 Budapest