Kirgizistan

Krka ima v Kirgizistanu uradno predstavništvo od leta 2010, Krkini izdelki pa so bili na trgu dostopni že prej. Danes smo podjetje z visokoizobraženimi in motiviranimi sodelavci, ki se dinamično razvija. Uspešno sodelujemo z zdravstvenimi strokovnjaki in ustanovami, da bi dosegli skupni cilj – živeti zdravo življenje.

Od začetka ponujamo sodobne izdelke. Med Krkinimi najbolj priznanimi zdravili v Kirgizistanu sta antihipertenziv Lorista (losartan) in statin Atoris (atorvastatin). Glede na potrebe trga ponudbo redno dopolnjujemo z novimi izdelki za zdravljenje bolezni srca in ožilja ter bolezni prebavil pa tudi z vitaminsko-mineralnimi izdelki. Bolnikom tako omogočamo kakovostno zdravljenje, ki temelji na visokih evropskih standardih, in nove oblike zdravljenja.

Kot glavni partner je Krka redno prisotna na največjih znanstvenih in izobraževalnih konferencah ter seminarjih. Izobraževalne simpozije za zdravstvene delavce organiziramo tudi sami v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki iz Kirgizistana in sosednjih držav.

V Kirgizistanu je Krka eno od vodilnih farmacevtskih podjetij, ki ponuja zdravila na recept in izdelke brez recepta. Med strokovnjaki s področja zdravstva in tudi med bolniki smo znani kot inovativno generično farmacevtsko podjetje in zaupanja vreden partner.

Predstavništvo Kirgizistan

Erkindik Boulevard 71, Block A
720040 Bishkek city