Bosna in Hercegovina

Krka je bila v Bosni in Hercegovini prisotna že pred letom 1976, ko je bila ustanovljena Krkina odvisna družba, ki je v 45 letih postala ugledno podjetje. Naše poslovanje je bilo stabilno, na trgu smo bili prisotni tudi med vojno v 90. letih prejšnjega stoletja. Danes imamo široko distribucijsko mrežo, kar nam omogoča, da so Krkini izdelki na voljo v celotni državi. Po številu zaposlenih smo majhno do srednje veliko podjetje. Zaposleni prihajajo iz različnih delov države, 98 % jih je končalo univerzitetni študij. Od leta 2004 imamo lastne prostore v Sarajevu in Banjaluki. Pri delu nas vodijo pripadnost, odličnost, ekipni duh in zavedanje, da je uspeh podjetja odsev dela vsakega zaposlenega.

Krka v Bosni in Hercegovini ne utrjuje svojega položaja samo s prodajo zdravil. Izvajamo tudi izobraževanja, organiziramo strokovne seminarje in simpozije ter se humanitarno udejstvujemo.

Naš glavni cilj je promocija Krkinih visokokakovostnih generičnih zdravil z dodano vrednostjo v skladu s Krkinim poslanstvom, vizijo in vrednotami. Naša bogata ponudba izdelkov vključuje klinično preizkušena zdravila, ki se uporabljajo v kardiologiji, gastroenterologiji in psihiatriji, analgetike in izdelke brez recepta. Krkina najpomembnejša zdravila so na našem trgu postala vodilne blagovne znamke za nekatere indikacije. Leta 2020 je bila Krka uvrščena med tri najuspešnejša farmacevtska podjetja.

Naša glavna naloga je bolnikom omogočiti zdravo in kakovostno življenje. Neodvisno krepimo dolgoročna poslovna in partnerska razmerja. Zdravniki, farmacevti in bolniki v Bosni in Hercegovini vedo, da so Krkina zdravila kakovostna in zanesljiva.

KRKA FARMA d. o. o., Sarajevo

Džemala Bijedića 125 A
71000 Sarajevo

Predstavništvo Bosna in Hercegovina

Džemala Bijedića 125 A
71000 Sarajevo