20. 5. 2024

Znanje generacij – v medicini in farmaciji

1 min. branja

Krka ni znana samo po svojih kakovostnih zdravilih, ampak tudi po partnerstvu z zdravniki, veterinarji in farmacevti. Vsi ti z našimi vrhunskimi izdelki skrbijo za ljudi in živali po vsem svetu.

Ob jubileju smo podprli mednarodni simpozij Znanje generacij za zdravje vseh, ki ga je organiziralo Slovensko zdravniško društvo. V Krkini dvorani v Novem mestu se je zbralo kar 230 udeležencev iz 30 držav. Med njimi so bili najpomembnejši mnenjski vodje s področja kardiologije, psihiatrije, zdravljenja sladkorne bolezni in lajšanja bolečine, pa tudi farmacevti in veterinarji. Govorili so o celovitem in kakovostnem zdravljenju najpogostejših bolezni sodobnega časa s klinično potrjenimi zdravili.

Generacije krkašev delamo v dobro bolnikov, sodelujemo pa tudi s strokovno javnostjo. Seznanjamo jih z novim znanjem o zdravilih in s smernicami zdravljenja. Že 70 let smo njihov zanesljivi partner. Včeraj, danes in jutri.

KRKA-International-symposium-17-5-2024-53-w825
Okrogle mize so moderirali direktorica Marketinga Elizabeta Suhadolc, medicinska direktorica Breda Barbič-Žagar, direktor Strateškega marketinga Vojko Rebolj in vodja marketinga za območje Leon Gril. V razpravi je sodelovalo 12 panelistov.