2. 4. 2020

Zahvala predstavnicam in predstavnikom medijev

1 min. branja

Epidemija koronavirusa nam spreminja življenja. Zahvaljujemo se predstavnicam in predstavnikom medijev, ki nas hitro in verodostojno obveščate, in vsem, ki se v prvih linijah srečujete s to epidemijo in s svojim delom pripomorete k varnosti in zaščiti prebivalstva.

Zahvala predstavnicam in predstavnikom medijev

V Krki proizvajamo zdravila za ljudi in živali – za živa bitja. Tudi mi smo odgovorni zanje.

Zavedamo se posebnega družbenega pomena naše panoge, ki se zlasti v današnjih razmerah ne sme zaustaviti. Za Krko kot eno vodilnih mednarodnih generičnih farmacevtskih podjetij neprekinjeno poslovanje in zagotavljanje zdravil za 50 milijonov bolnikov po vsem svetu predstavlja veliko odgovornost.

Nadaljujemo proizvodnjo in v polnem obsegu zagotavljamo oskrbo z našimi zdravili, da bodo na voljo vsem, ki jih potrebujejo. Informacije o Krkinih zdravilih najdete na Krkin spletni strani. O vseh pomembnih informacijah vas bomo še naprej obveščali po e-pošti.

Stara modrost pravi, da je v slogi moč. Tudi za uspešno zajezitev koronavirusa je pomembno, da združimo svoje moči in ravnamo odgovorno. Tako bomo obvladali bolezen in njene posledice ter se z novimi spoznanji vrnili na ustaljene poti.

Ostanite zdravi.