5. 10. 2017

V Krki nagradili koristne predloge in izboljšave

1 min. branja

V Krki se zavedamo, da sta poznavanje trendov in napredek na področju inovativnosti pomembno gibalo razvoja in eden ključnih dejavnikov konkurenčnosti. Zato ni naključje, da stremimo k ustvarjanju kreativnega delovnega okolja in zaposlene s pomočjo sistema množične inventivne dejavnosti stalno spodbujamo k iskanju inovativnih rešitev, ki prispevajo k uspešnosti podjetja.

Direktorica Korporativne ekonomike Mojca Vidmar Berus je predala plaketo za najboljši OE na področju množične inventivne dejavnosti Marku Lampretu, tehničnemu direktorju.

Od leta 2003 so sodelavci prijavili že 7.071 koristnih predlogov in izboljšav, od tega lani 652. Od teh je bilo nagrajenih 581 predlogov, ki jih je podalo 516 sodelavcev. Tudi letos smo organizirali tradicionalno srečanje, na katerem so se zbrali vsi predlagatelji koristnih predlogov in izboljšav. Najboljši organizacijski enoti na področju inventivne dejavnosti v letu 2016 – tokrat je to Inženiring in tehnične storitve – pa smo podelili posebno plaketo.

Več informacij je v sporočilu za javnost.