30. 3. 2016

V Krki jubilejno srečanje s sponzoriranci

2 min. branja

V Krki je danes potekalo jubilejno, 10. srečanje s sponzoriranci. S predstavniki klubov, društev in ustanov že deseto leto izmenjujemo dobre prakse in jih seznanimo s poslovanjem in drugimi dejavnostmi podjetja. Dogodka se je udeležilo 148 predstavnikov klubov in društev, med njimi tudi 89 mladih športnikov, glasbenikov in drugih ustvarjalcev.

Na srečanju sta se predstavila nekdanji profesionalni košarkar, danes pa raziskovalec v Krkinem Farmacevtskem razvoju in prejemnik Krkine nagrade Nejc Koračin (levo), ter vrhunski gimnast, član slovenske mladinske reprezentance Luka Bojanc.

Letos smo prvič podelili tudi priznanje za najboljše predstavljanje sponzorja Krke, d. d., Novo mesto, za delo z mladimi in za športne dosežke v letu 2015. Prejemnik je Ženski košarkarski klub Krka Novo mesto.

V Krki spodbujamo razvoj številnih dejavnosti. Še zlasti pa podpiramo klube in društva, ki mladim omogočajo vključevanje bodisi v rekreativni ali tekmovalni šport bodisi v kulturnoumetniške in druge dejavnosti. V skrbi za zdravo družbo ter lepši in kakovostnejši jutri je namreč pomembno zagotoviti, da se bodo dejavnosti, ki so eden od poglavitnih stebrov vsake družbe, ohranjale tudi v prihodnje.

Zato ni naključje, da v Krki podpiramo predvsem tiste klube in ustanove, ki mlade spodbujajo k zdravemu življenjskemu slogu, telesnemu in osebnemu razvoju, timskemu duhu in prijateljstvu, vztrajnosti in tudi zdravi zmagovalni miselnosti. Le tako lahko v okolju skupaj krepimo vrednote, kot so partnerstvo in zaupanje ter kreativnost in učinkovitost, ki so ključ do napredka vsake družbe.

Več v sporočilu za javnost.