1. 12. 2016

Simpozij Septabene: Prihodnosti ne napovedujemo. Prihodnost ustvarjamo.

2 min. branja

Pred letom dni smo Septabene na trg pospremili z mislijo, da se brez navdušenja ne da doseči nič veličastnega. Temu lahko danes samo pritrdimo, saj smo z navdušenjem in skupnimi močmi postavili nove temelje na področju zdravljenja bolečega in vnetega žrela. Septabene so tako eden od dokazov, da v Krki prihodnosti ne napovedujemo, ampak jo ustvarjamo.

Simpozij Septabene: Prihodnosti ne napovedujemo. Prihodnost ustvarjamo.

S temi besedami smo v četrtek, 24. novembra, na Brdu pri Kranju zaznamovali prvo obletnico prihoda zdravila Septabene na slovenski trg. Simpozija, ki je potekal v luči modre prihodnosti in je odseval Krkino kakovost, se je udeležilo več kot 300 farmacevtk in farmacevtov iz vse Slovenije. Po uvodnem nagovoru Mojce Prah Klemenčič, mag. farm., direktorice Regije Slovenija v Krki, je Breda Barbič Žagar, dr. med., medicinska direktorica v Krki, učinkovitost in kakovost Septaben predstavila z rezultati klinične raziskave. Tudi odzivi farmacevtov iz Slovenije in z evropskih trgov potrjujejo edinstvenost in učinkovitost Septaben. O izkušnjah, ki so jih farmacevti dobili v prvem letu svetovanja, je govorila Nataša Čater, mag. farm., iz Žalskih lekarn.

Poleg moči našega grla sta za uresničevanje ciljev potrebna tudi talent ter trdo in zavzeto delo, zato smo pozornost posvetili motivaciji, ki nam pomaga dosegati majhne in velike zmage. S predavanjem o tem, ali se zmagovalci rodijo, je poslušalce navdušil psiholog in specialist klinične psihologije dr. Aleksander Zadel

Krkaši iz Marketinga in Prodaje s predsednikom uprave in generalnim direktorjem Krke Jožetom Colaričem in predavatelji po uspešnem zaključku simpozija.

Simpozij smo končali s pesmijo. Krkašica Teja Kitak, ki predano neguje svoj talent, je s silno in edinstveno močjo svojega grla kulturnemu delu programa dala poseben pečat. Na odru so se ji pridružili tudi člani vokalne skupine Kreativo in navdušili s harmonijo glasov.