6. 4. 2020

Ob svetovnem dnevu zdravja želimo vsem ljudem, da bi ostali zdravi

1 min. branja

Svetovni dan zdravja je v času, ko si prizadevamo zajeziti okužbo s koronavirusom, posvečen medicinskim sestram, zdravstvenim tehnikom in babicam. Svoje delo tako kot vsi zdravstveni delavci tudi v teh okoliščinah opravljajo zelo požrtvovalno, zato je to priložnost, da jim izrazimo globoko hvaležnost.

Ob svetovnem dnevu zdravja želimo vsem ljudem, da bi ostali zdravi

Dosledno spoštovanje preventivnih ukrepov, še posebej medsebojne razdalje, je v času pandemije pot do ohranitve zdravja in s tem razbremenitve zdravstvenih delavcev. V Krki smo sprejeli vrsto zdravstvenih in organizacijskih preventivnih ukrepov za zaščito zdravja vseh zaposlenih in zagotavljanje neprekinjenega poslovanja. Vsak dan skoraj polovica krkašic in krkašev tudi v teh okoliščinah opravlja svoje delo, da bi lahko 50 milijonom bolnikom po vsem svetu še naprej zagotavljali zdravila, ki jih potrebujejo. Največ jih dela v proizvodnji, kontroli in oskrbi, pa tudi na drugih področjih, ki so nujna za poslovanje podjetja.

Celotno pot izdelkov obvladujemo z vertikalno integriranim poslovnim modelom, ki se je tudi tokrat pokazal kot prava pot. Z razvojem, kontrolo kakovosti, dobro organizirano oskrbovalno verigo, številnimi lastnimi proizvodnimi zmogljivostmi, trženjsko-prodajnimi aktivnostmi in podpornimi dejavnostmi tudi v tem času pokrivamo širok spekter procesov in dejavnosti na globalni ravni.

Ob svetovnem dnevu zdravja se tudi krkašice in krkaši zahvaljujemo zdravstvenim delavcem, še posebej medicinskim sestram, zdravstvenim tehnikom in babicam, vsem ljudem pa želimo, da bi bili zdravi.