6. 12. 2023

Nagrajeni za najboljše odnose z vlagatelji

1 min. branja

Krka je v okviru investicijske konference, ki sta jo organizirali Ljubljanska in Zagrebška borza, že četrtič osvojila nagrado za najboljše odnose z vlagatelji med vsemi podjetji, ki kotirajo na borzi.

Borza podelitev nagrad Union dec 2023 (222 of 312)
Na fotografiji (z leve): predsednik uprave Ljubljanske borze Aleš Ipavec in član Krkine uprave David Bratož.

Konferenca je potekala 5. decembra 2023 v prostorih hotela Grand Hotel Union. Ob prevzemu nagrade je član uprave David Bratož poudaril, da so bila naša prizadevanja za vzdrževanje tesnih in korektnih vezi z našimi delničarji, vlagatelji in analitiki prepoznana. Prizadevamo si za transparentno in enakomerno obveščanje investicijske javnosti o pomembnih poslovnih dogodkih in rezultatih poslovanja skupine Krka ter za jasno komuniciranje naše poslovne zgodbe.

Borza podelitev nagrad Union dec 2023 (305 of 312)
Na fotografiji (z leve): Gregor Gavranič, samostojni strokovni delavec iz Finančnega sektorja, član uprave David Bratož, Uroš Ožbolt, vodja Službe za kapitalske trge v Finančnem sektorju in Peter Skubic, namestnik direktorja Finančnega sektorja.

Krkina delnica pogosto predstavlja prvo vstopno točko domačih in tujih vlagateljev na slovenskem kapitalskem trgu, zato se zavedamo naše odgovornosti za razvoj tega trga. Zavedamo se tudi odgovornosti do vlagateljev, ki vlagajo v Krkine delnice – ne samo do naših preko 47.000 delničarjev, ampak tudi do vseh, ki bodo delničarji Krke še postali.

Več o tem, kakšne so prednosti lastništva Krkinih delnic, preberite tukaj.