28. 3. 2018

Na srečanju s sponzoriranci razglasili mlade talente 2017

2 min. branja

Na 12. srečanju s sponzoriranci smo med mladimi, uspešnimi posamezniki na športnem in glasbenem področju, starimi do 18 let, ki so jih predlagali klubi in društva, trem izjemnim posameznikom podelili Krkino priznanje talent leta 2017.

Od leve proti desni: Tjaša Remec iz Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto, Vid Dobrovoljc iz Šahovskega društva Krka Novo mesto, Iris Zoran iz Kegljaškega društva Krka Novo mesto s predsednikom uprave in generalnim direktorjem Jožetom Colaričem.

Prejeli so ga Vid Dobrovoljc iz Šahovskega društva Krka Novo mesto, Tjaša Remec iz Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto in Iris Zoran iz Kegljaškega društva Krka Novo mesto. Vsem prejemnikom čestitamo!

Dogodka se je udeležilo 180 predstavnikov klubov in društev, med njimi 110 mladih športnikov, glasbenikov in drugih ustvarjalcev. Letos smo posebno pozornost namenili tudi pomenu znanja. Skozi pogovor z lokalnima športnikoma in glasbenico, smo mladim približali, kako dosegati vrhunske rezultate in hkrati usklajevati naporne in številne treninge ter šolske, službene in druge obveznosti.

Več informacij je v sporočilu za javnost.