29. 5. 2016

Krkina priznanja – praznik krkašev

1 min. branja

Tradicionalni dan Krkinih priznanj vsakič znova dokazuje, da Krkine sodelavce po vsem svetu, ne glede na jezik ali državo, združujejo skupno poslanstvo in vrednote. Tudi letos smo v Krki izkazali priznanje vsem tistim, ki so s pripadnostjo, predanim in zavzetim delom ter inovativnostjo prispevali k dosežkom podjetja in dosegli svoj osebni delovni in ustvarjalni presežek.

Krkina priznanja – praznik krkašev

Plakete smo slovesno podelili letošnjim jubilantom, naj sodelavcem in naj vodjem ter sodelavcem, ki so se posebej izkazali na področju inventivne dejavnosti. Letos pa smo znova podelili tudi nagrado mag. Borisa Andrijaniča za izjemne dosežke. Prejela jo je Zvezdana Bajc, namestnica generalnega direktorja za ekonomiko poslovanja in dolgoletna članica uprave. Vsem se je za njihov prispevek k rasti Krke v slovesnem nagovoru zahvalil prvi mož Krke Jože Colarič. 

V Krki se zavedamo, da so srce podjetja ljudje in da je uspešnost podjetja posledica energije in zavzetosti, ki so ju pripravljeni vložiti vsi sodelavci, ter sposobnosti, da jih usmerijo v skupne cilje. To je bil eden izmed poudarkov predsednika uprave in generalnega direktorja Jožeta Colariča, ki je v slovesnem nagovoru na osrednji slovesnosti na Otočcu čestital vsem letošnjim prejemnikom Krkinih priznanj in jim izrazil priznanje za njihov prispevek k razvoju Krke.

Več informacij v sporočilu za javnost.