9. 3. 2016

Krki priznanje za najuglednejšega delodajalca leta 2015

1 min. branja

Krka je v okviru raziskave zaposlitvenega portala MojeDelo.com o ugledu slovenskih delodajalcev tudi letos prejela priznanje najuglednejši delodajalec leta 2015.

Krki priznanje za najuglednejšega delodajalca leta 2015

Visoke ocene smo dobili v vseh treh kategorijah ocenjevanja: prepoznavnost podjetja med kandidati na trgu dela, upoštevanje organizacije kot potencialnega delodajalca med kandidati in prva izbira za potencialnega delodajalca.

V utemeljitvi so zapisali, da v Krki gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja in timskega dela, nenehnega učenja, odgovornega in učinkovitega dela, cenimo znanje in spodbujamo ustvarjalnost ter zaposlenim omogočamo optimalne pogoje za delo in razvoj. »Znanje je v Krki vrednota. Zaposleni v skupini Krka so visoko usposobljeni, saj jih ima več kot 55 odstotkov najmanj univerzitetno izobrazbo. Razvijajo lastne izobraževalne programe. Skrbno načrtujejo zaposlovanje novih sodelavcev, njihovo uvajanje v delo ter osebni in strokovni razvoj. Štipendirajo mlade na naravoslovnih in tehničnih smereh, zlasti farmacevte in kemike,« so še dodali.

Priznanje za najuglednejšega delodajalca smo prejeli tudi v letih 2007, 2009 in 2011.