7. 6. 2017

Krka predstavlja nov izdelek – Magnezij Krka 300

3 min. branja

Stopite v nov dan polni energije in bodite neustavljivi

Krka, d. d., Novo mesto predstavlja nov izdelek Magnezij Krka 300, ki vsebuje edinstveno kombinacijo magnezija in vitamina B2. Izdelek je visokokakovosten, kar je v skladu s Krkinimi standardi. Kot prehransko dopolnilo primeren za vse, ki vas pestijo težave našega vsakdana – stres, utrujenost, izčrpanost in motnje v delovanju mišic.

Krka predstavlja nov izdelek – Magnezij Krka 300

Stres je v življenju vedno bolj prisoten. Povzročajo ga lahko pritiski in obremenitve na delovnem mestu, prenatrpan urnik v službi in doma, poslovni in osebni in izzivi … Vsakodnevni stres seveda vpliva na vaše zdravje in se kaže kot utrujenost in izčrpanost, lahko pa vodi tudi v izgorelost.

Posledic nezdravega življenja, ki je prepleteno stresom, se zaveda vse več ljudi, zato vse več pozornosti namenjajo športnim dejavnostim ter svoje telo in um tako ohranjajo v dobri kondiciji. Številni se pri tem pogosto srečujejo s pomanjkanjem energije, z motnjami v delovanju mišic in mišičnimi krči.

Razlog za utrujenost, izčrpanost ali mišične krče je lahko pomanjkanje magnezija v telesu.

Magnezij Krka 300 je granulat za pripravo napitka z edinstveno kombinacijo magnezija in vitamina B2, ki zadovolji dnevne potrebe po magneziju in zato poskrbi za dobro počutje.

Magnezij je nepogrešljiv za normalno delovanje praktično vsake celice. Potreben je tudi za normalno delovanje mišic in ohranjanje zdravih kosti in zob. Vitamin B2 pomaga celice varovati pred oksidativnim stresom in prispeva k ohranjanju zdrave sluznice, kože in vida. Vsem, ki ste telesno aktivni, strokovnjaki svetujejo nadomestek magnezija in vitamina B2. Že 40 minut aktivnega športa, denimo aerobike ali teka, podvoji potrebe po vitaminu B2 za pretvorbo maščob v energijo.

Kombinacija magnezija in vitamina B2 sodeluje pri normalnem delovanju presnovnih poti v telesu, pri čemer v celicah nastaja energija, in tako prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Za zadovoljitev dnevnih potreb po magneziju zadostuje že 1 vrečka Magnezija Krka 300, pri povečani telesni dejavnosti pa se priporočata 2 vrečki na dan. Napitek ima prijeten okus po pomaranči in limeti, ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, arom in sladil. Na voljo je v pakiranju po 20 in po 50 vrečk.

Magnezij Krka 300 je odlično prehransko dopolnilo za vse, ki se vsak dan srečujete s stresnimi situacijami in telesnimi obremenitvami, pa tudi za mladostnike, starejše od 12 let, nosečnice, doječe matere in starostnike. Magnezij Krka 300 je že na voljo v lekarnah.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Skrbite tudi za zdrav življenjski slog.