17. 9. 2019

Krka je odprla novo poslovno stavbo v Ljubljani

1 min. branja

Krka, d. d., Novo mesto je v Ljubljani na lokaciji ob Dunajski cesti zgradila novo poslovno stavbo, v začetku tega tedna pa smo jo uradno predali v uporabo. Dogodek je bil še eden v nizu letošnjih praznovanj Krkine 65-letnice.

Zaradi značilne oblike smo novo stavbo poimenovali hiša U.

Krka ima v Ljubljani že dolgo zgodovino. Lokacijo, na kateri stoji tudi nova stavba, smo kupili pred 50 leti, pred tem pa smo krkaši v slovenski prestolnici gostovali na različnih lokacijah. Zbrane je nagovoril predsednik uprave in generalni direktor Jože Colarič, ki je poudaril, da krkašice in krkaši s svojim delom že 65 let dokazujemo, da je mogoče vse, ponovno pa bomo to dokazali ob zaključku letošnjega poslovnega leta, ko bomo predvidoma presegli načrtovano prodajo.

Trak sta slovesno prerezala sodelavka iz Prodaje Branka Arko in sodelavec iz Marketinga Aleš Kaučič. Dogodek so z glasbenim nastopom popestrile sodelavke in sodelavci iz Marketinga in Prodaje, ki so prav za to priložnost sestavili glasbeno skupino. Dogodka sta se udeležila tudi predsednik Nadzornega sveta Krke Jože Mermal in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković.