8. 7. 2024

20. Krkina mednarodna šola vodenja

1 min. branja

V preteklem tednu smo zaključili že 20. izvedbo programa Krkine mednarodne šole vodenja (Krka International Leadership School – KILS), uglednega izobraževalnega programa za vodje, ki združuje udeležence iz celotne skupine Krka. Udeleženci prihajajo iz različnih kulturnih okolij in organizacijskih enot, vsi pa so združeni v prizadevanju za skupne, Krkine cilje.

KRKA-KILS-ASSESSMENTS-5-7-2024-12

Krkina mednarodna šola vodenja predstavlja pomemben steber v razvoju vodstvenih kadrov znotraj skupine Krka, ki prispeva k osebni in profesionalni rasti udeležencev ter krepitvi mednarodnih vezi in sodelovanja znotraj podjetja.

Do sedaj je program zaključilo 437 sodelavcev iz 37 različnih držav. Letošnji udeleženci prihajajo iz Uzbekistana, Madžarske, Srbije, Bolgarije, Finske, Romunije, Velike Britanije, Italije, Latvije, Kitajske, Ukrajine, Hrvaške, Nizozemske, Poljske in Slovenije.

KRKA-KILS-AWARDS-CEREMONY-5-7-2024-111

Tudi tokrat je Krkina mednarodna šola vodenja potekala kot 110-urni program, razdeljen na dva modula. Ta združujeta različne teme s področja vodstvenih veščin in Krkinih poslovnih tem, strateškega mišljenja, komunikacije in coachinga.