Matej Bašelj

direktor, Oskrba z mediji
vodja, Služba energetske oskrbe objektov

Z82SI-zaposlitev-zaposleni-Krka-inzeniring-matej-baselj-c1640x920-M21

V Krko sem prišel leta 2005 in začel kot pripravnik energetik. Z rastjo podjetja se je razvijala tudi moja kariera, imel sem možnost soustvarjati spremembe in izboljševati delovne procese. Poklicna pot me je vodila od energetskega menedžerja do pomočnika direktorja Oskrbe z mediji, zdaj pa sem direktor Oskrbe z mediji in hkrati vodja Službe energetske oskrbe objektov.

Za vsa omenjena delovna mesta je potrebna visoka stopnja strokovnega znanja, poleg stalne skrbi za prenos znanja, učinkovitega medsebojnega sodelovanja in velike odgovornosti, ki jo prinaša vodenje sodelavcev.

Krka prek sistema spremljanja kariernega razvoja, načrtnega izobraževanja, razvijanja kompetenc in pridobivanja različnega specifičnega znanja omogoča razvoj in napredovanje.

Učinkovito delo temelji na medsebojnem sodelovanju, multidisciplinarnosti, sistematičnem pristopu, kreativnosti in inovativnosti. Sodelavci smo med seboj povezani, odnosi med nami so na visoki ravni. To je posledica načina dela, želje po novem znanju in ustvarjalnega razpoloženja.

Zelo pomembni sta mi tudi varnost zaposlitve in stalna skrb za dobre delovne pogoje.

Raziskujte naprej

Multiparty banner 1

INŽENIRING IN TEHNIČNE STORITVE

Sodobno tehnološko proizvodnjo zagotavljamo doma in po svetu.

VEČ

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Uspešni smo šele takrat, ko naš uspeh pozitivno vpliva tudi na naravno in družbeno okolje.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno razpisana delovna mesta.

VEČ