Zdravila na recept

Ste na straneh s splošno vsebino. Za dostop do obsežnejših strokovnih informacij se morate .

Izdelki

 1. Tadilecto 10 mg filmsko obložene tablete (tadalafil)

  Zdravilo Tadilecto je namenjeno zdravljenju odraslih moških z erektilno disfunkcijo.  
  www.midva.com
 2. Tadilecto 20 mg filmsko obložene tablete (tadalafil)

  Zdravilo Tadilecto je namenjeno zdravljenju odraslih moških z erektilno disfunkcijo.
  www.midva.com
 3. Tadilecto 5 mg filmsko obložene tablete (tadalafil)

  Zdravilo Tadilecto 5 mg je namenjeno zdravljenju odraslih moških z erektilno disfunkcijo ali s simptomi sečil, povezanih z benignim povečanjem prostate.
  www.midva.com
 4. Tadol kapsule (tramadol)

  Zdravilo Tadol je zdravilo za lajšanje srednje hudih in hudih bolečin, npr. bolečin pri poškodbah (ranah, zlomih), močnih nevralgijah (hude bolečine v poteku živcev), pri rakavih boleznih in srčnem infarktu, pri diagnostičnih in terapevtičnih posegih.
 5. Tadol raztopina za injiciranje (tramadol)

  Tadol injekcije so namenjene za srednje hude do hude akutne ali kronične bolečine, npr. bolečine pri poškodbah (ranah, zlomih), močne nevralgije, bolečine pri tumorjih in srčnem infarktu, bolečine pri diagnostičnih in terapevtskih posegih. Injekcije dajemo, kadar peroralno dajanje ni možno.
 6. Tadol tablete s podaljšanim sproščanjem (tramadol)

  Tadol je zdravilo za lajšanje srednje hudih in hudih bolečin.
 7. Tanyz ERAS tablete (tamsulozin)

  Tanyz  ERAS je namenjen moškim za lajšanje simptomov pri odvajanju vode, ki nastanejo zaradi povečane prostate (benigne hiperplazije prostate).
 8. Tanyz kapsule (tamsulozin)

  Zdravilo Tanyz se uporablja  za zdravljenje težav z odvajanjem urina, ki so posledica benignega povečanja prostate (BHP - povečana prostata).
 9. Telassmo tablete (telmisartan in amlodipin)

  Zdravilo Telassmo vsebuje dve zdravilni učinkovini: telmisartan in amlodipin. Delovanje obeh učinkovin prispeva k preprečevanju zožitve žil; žile se sprostijo in krvni tlak se zniža. Zdravilo Telassmo uporabljamo za zdravljenje visokega krvnega tlaka (hipertenzije) pri bolnikih, ki že jemljejo telmisartan in amlodipin v teh odmerkih, namesto da bi jemali dve ločeni zdravili.
 10. Tenox tablete (amlodipin)

  Zdravilo Tenox vsebuje zdravilno učinkovino amlodipin, ki sodi v skupino zdravil, imenovanih zaviralci kalcijevih kanalčkov. Uporablja se za zdravljenje visokega krvnega tlaka (hipertenzije) ali napadov določenega tipa bolečin v prsih, ki jih imenujemo angina pektoris, in njene redke oblike, imenovane Prinzmetalova oziroma variantna angina pektoris.

Opisi zdravil in izdelkov so namenjeni seznanjanju z njihovimi značilnostmi, niso pa prodajni katalog.

Besedilo obravnava zdravilo, ki se sme izdajati le na zdravniški recept. O primernosti zdravila za uporabo pri posameznem bolniku lahko presoja le zdravnik. Dodatne informacije dobite pri svojem zdravniku ali farmacevtu.

Prijava neželenih učinkov
Če želite prijaviti neželene učinke, nam pošljite izpolnjeni obrazec za prijavo neželenih učinkov.